lauantai 18. lokakuuta 2014

Uni started again

Täällä taas palattu normaaliin päiväjärjestykseen pariksi viikoksi, vieraat ovat kotiutuneet ja yliopisto on alkanut taas. Tässä tälläinen pieni hengähdys ennen kuin saan vieraita tänne pitkän tyttöjen vkolopun merkeissä ja Jaakko lentää suomeen pitkän poikien vkolopun merkeissä. 

Ennen sitä täytyy kuitenkin alkaa laittaa hiukan koulujuttuja ojennukseen. Kova rutistus tiedossa ennen kuin tämä vuosi loppuu ja sitten saa hiukan rauhoittua ja alkaa keskittyä lopputyön tekemiseen.

Lopputyö meillä journalismin opiskelijoilla on siitä erilainen, ettei se ole kokonaan sellainen perinteinen akateeminen lopputyö, vaan kirjoitan 5000-6000 sanan artikkelin jollekkin valitsemalleni julkaisulle, jonka lisäksi teen 2000 sanan akateemisen esseen samasta aiheesta ja 2000 sanan akateemisen esseen käyttämästäni materiaalista. Aiheen olen jo lyönyt enemmän tai vähemmän lukkoon, joten nyt on aika alkaa tekemään taustoja, eli etsiä haastateltavia ja kerätä tietoa. 

Ensiviikolle varattuna aika kirjastolla jossa täti auttaa löytämään oikeat opukset ja sitten ei kun vaan lukemaan. Huoh. Mutta mutta, kivaa siitä tulee, posin kautta vai miten se menikään? 

Kuvituksena mun ja Jaakon lounastreffit Borough Marketilla tässä parisen vkoa sitten. Jakilla oli vapaapäivä, joten kun pääsin koulusta yhden maissa niin hipsittiin hakemaan lounasta ja kävelemään jokirantaan. "Sattumalta" päädyttiin myös mun lempparin, eli joulukaupan lähettyville niin hölmöähän se olisi ollut olla menemättä tutkimaan valikoimaa.

***

We have landed back to normal routine after a few days of hosting visitors. I have also started uni again, which is nice. Finally my final year has started which automatically means that it will end at some point and I will finally have a degree. First I obviously need to focus on my assignments. 

But before all that there are much more important things to focus on. In two weeks time I get some of my girls to London when Jaki goes to Finland for the "traditional boys cabin weekend in the woods". I will book an appointment for some wedding dress shopping and we'll do a lot of girly stuff. Yay.

Anyway, I guess I need to get some uni work sorted before that as well. I have decided on my final dissertation subject and have an appointment at the library with a lady who is going to help me find good books to read. And then I'll need to start reading :( But hey ho, that is part of the project.

These pictures are from few weeks back when we had a lunch date at Borough Market and a little wonder around the city.