perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä - Valentines Day

Kaikille rakkaille ystäville, kavereille, kaunokaisille, ganstoille ja perheelle ihanaa ystavanpäivää. Kummaa, että tarvitaan yksi tietty päivä vuodesta että sen saa aina sanottua kuinka paljon merkitsette, mutta toivottavasti sen tiesitte sanomattakin. Elämä ei olisi elämisen arvoista ilman teitä!

Jaakko tietää sanomattakin mitä merkitsee minulle. Vaikka pakko sanoa, että tämän vuotinen kortti-teksti oli hiukan kyseenalainen. Kortissa luki:

"Sun kanssasi oleminen on kuin piikkimatolla makaamista. Välillä kipristelee, mutta kuitenkin kokonaisvaltaisesti tosi hyvä olla sen jälkeen."  

Kaipa se kertoo jotain suomalaisen miehen mutkattomasta, mutta samalla herkän romanttisesta luonteesta, -omasta mielestäni ainakin enemman kuin tuhat runoa tai kukkaa voisivat koskaan kertoa.

***

In Finland Valentines day is more than just a day for your "chosen one", it is the day for friendship and love in general. To all of my beautiful/handsome friends, my best buddies and my lovely family: Happy Valentines day, I love you. Life wouldn't be worth living without you.

It is a shame that you only say it one day a year, but I would like to think that these people know it without me saying it. 

What it said in Jaki's Valentine card today is a bit hard to translate, 
but it was something close to this:


"Being with you is like lying in acupressure mat. 
It hurts at first, but after all it makes you feel very good."

I must say that to a traditionally Finnish guy, I think this is the most I can get out of him today so I have decided to think that it was kind of cute. And I love him. I Love YOU ALL


All pictures: http://www.pinterest.com/fashionaddictau/think-pink/