sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Chilling out on holiday is important

En voi oikeasti enempää painottaa sitä kuinka tärkeää lomalla on vain nauttia seurasta, vitseistä, ilmasta, ruoasta ja vapaa-ajasta. Me koitettiin joka päivä käydä syömässä pitkän kaavan kautta ja usein (esim tässä ravintolassa) vietettiin muutama tunti kuunnellen katusoittajia ja syöden ja juoden pikkuhiljaa.

Yksi asia mistä loman myös parhaiten tunnistaa on tietysti vohveli-lounas.
Käytiin vetäisemässä sellaiset rannalla kun ei muuta keksitty ja oltiin jo aika nälissämme. Istuttiin siellä rantabaarissa sen jälkeen oluella ja vaan leikittiin että ollaan rannalla, mutta hiekkaa ei ollut joka paikassa sen jälkeen. (Fiksua vai?)

Nyt lupaan jättää teidät rauhaan näiltä Barcelonan kuvilta lopullisesti. Ihana loma oli ja meni ja nyt paluu arkeen Lontoossa. Koti on aina koti ja on tänne mukava palatakkin. Nyt vain odottamaan koulun alkua.

***

I can't stress enough how important it is (to me at least) to chill out on your holiday. Enjoy each others company, drinking wine, sharing lame jokes... that is something that we should do more often while here in London too. 

We did spent many hours from our holiday just sitting in a restaurant (like this), listening to street artists and slowly but firmly eating.

What we also did was a waffle lunch, which is obviously only possible on holiday. We did not spent a day in the beach other than just walking through it and had a pint in a beach bar. It would have taken too much effort so we skipped that.

I promise that this is the last one from Barcelona. I know I got a bit carried away with these posts, but I just had such a great time out there. However, a home is always a home and I love our life here too. It is time to start waiting for the uni to start again and to get my real student life back on rolling.Tarjoilija hiukan pyöritteli silmiään kun tilasimme jälkiruoaksi nachoja ja jäätelöä. Siinähän pyörittelee, se on varsin yleinen kombo!

***

We got some weird looks from the waitress when we ordered some nachos and ice cream for dessert. It is fairly usual todo so, right?


Tässä seuraavalta päivältä setti tapaksia ja hiukan päätöntä vaeltelua.

***

The next day we chose some tapas like a traditional spanish people and did some wandering around again.