maanantai 5. elokuuta 2013

Sunnuntain fiiliksiä vielä

Kuten mainitsin, meillä oli tosi leppoinen viikonloppu ja urheilun ja (ylenpalttisen) syömisen lisäksi ei paljon sohvalta noustu. Hiukan kävelyllä oli pakko käydä kun kahvimaito loppui ja Jaakko oli jostain saanut päähänsä, että kolme päivää sisätiloissa ilman hitustakaan raitista ilmaa ei ole terveellistä (mistä lienee moisen keksinyt??), joten sunnuntaina se oli sitten liikehdittävä.

Ajateltiin, että koitetaan kerrankin millaisia tuotteita Sainsbury's tarjoaa, kun se ei ole meidän lähikauppa ja siellä ei tule siksi paljon kierreltyä. Toiviomatka siis parhaasta päästä.

Noi mun lasit on muuten kätevät. Ihan luulis, että olen kovastikkin panostanut, vaikka todellisuudessa muuta meikkiä ole kuin huulipuna.

***

Like I mentioned, we had a very lazy weekend. If you don't count our living room gym or occasionally trips to kitchen, we hardly left the couch at all. Which is exactly like it should be sometimes. 

Although Jaki had this (crazy) theory that if you don't go outside for three days, it will be bad for your health. I really have no idea where he got that idea from, but as we were also out of coffee milk, we had to head out on Sunday.

We decided to walk all the way to Sainsbury's just to make our regular shopping trip a bit more special. We usually use Tesco because it is just by far the closest one. 

Btw, on Sundays like this one it is an absolute saviour to have these Ray Ban sunglasses. I only wore some lipstick and it (almost) looks like I had put some effort to my look. Right? :)