torstai 4. heinäkuuta 2013

Tibits

Kävin A:n kanssa keskustassa treffaamassa ja syötiin tosi hyvä kasvisbuffetti Tibits nimisessä ravintolassa. Oltiin juhlistamassa sitä,että A:n työmatka KAIROON peruuntui. Siellä on muutama ihminen kadulla nyt siellä niitten hotellin edessä telttailemassa, niin eivät uskaltaneet työpaikalta lähettää A:ta sinne.

Ravintola on vegaani, joten mulle erikoinen tilanne kun ihan kaikkea pystyin syömään. Ja siis olihan se nyt ihan sairaan hyvää. Se toimi niin, että lappaat lautasen täyteen safkaa ja menet kassalle punnitsemaan. Oma kukkurallinen lautaseni maksoi £13.50 ja jälkkärilautasen vedin tietty kanssa päälle.(Nälkä ei kyllä jäänyt sen voin vakuuttaa).

Tosi kaunis ja viihtyisä paikka ja menen ihan varmasti toistekkin.

***

On Tuesday me and A went to celebrate the fact that her trip to KAIRO was cancelled because of the "few" people who have been camping inside their hotel for a day or two. So a perfectly accurate reason to celebrate!

We tried out a vegan-restaurant called Tibits. It had a nice cocktail bar and a lovely buffé all vegetarian food. I was in heaven, I can tell you. The full plate I took was £13.50 (and I also had a plate of dessert obviously).  

The place was very cute and had a nice atmosphere. I will definitely visit again.