keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Rooftop Grillausta

Viime viikonloppuna oltiin Jaakon kanssa grillaamassa kahden Jakin ruotsalaisen kaverin luona. Oli tosi mukavaa ja ruoka oli aika herkkua. Pojat siis kutsui meidät nimenomaan "puolittain"vege-grillipartyille ja istumaan iltaa heidän terassille.

Pakko myös mainita että sain ihanan yllätyksen kun tulin töistä kotiin edellispäivänä. Siellä odotti iso paketillinen karkkeja ja lakuja. Siis oli turkinpippuria, hyvää makumaasta ja jopa angry birds karkkeja. Kuin mahtavaa. Ja sanon siis minä, koska ei Jaakko tule niitä näkemään. Korkeintaan saa ne turkinpippurit.

Ja nyt mekin ollaan jo onneks saatu tänne kesäiset säät. Kyllä kelpaa vetää mekko päälle ja lähteä aamulla töihin. (Siis on huikeeta siihen saakka et joutuu hikoilemaan jonkun turilaan sylissä metrossa) mut idean tasolla on kivaa!

***

Last weekend we got an invite to "partly"vegetarian barbecue night hosted by Jaki's two friends. We had a lovely time and the food was great. 

I also want to mention what a lovely surprise was waiting for me when I got home from work on Monday. It was a bag full of candy sent from my two amazing friends from sweden. They have more finnish candies there so they just had decided to sent some over. Jaki will not have time to eat them as I have already started. I get really protective over candy. 

Finally it seems that summer is taking a victory out of .. what ever this is. Yay!