maanantai 27. toukokuuta 2013

MUSE

Noniin.. Nyt siihen itse asiaan. Me päätettiin Jaakon kanssa että ostetaan liput MUSE:n keikalle sen kunniaksi, että mulla on eka kouluvuosi ohi (joskus kauan sitten kun liput tuli myyntiin) ja sitten siitä muutamalle kaverille mainittiin ja kolme saatiinkin mukaan.

Tämän postauksen kanssa kuvat saavat puhua puolestaan. Sanon vaan, että siihen Antti Tuiskun keikkaan (joka on siis RuisRockin lisäksi ainut keikka jossa olen ollut ikinä) verrattuna oli aika huikee setti. Siis jopa megalomaanisen musiikkielämyksen maksimaalinen multi-huipentuma. Ihan kivaa siis oli.

MUSE veti kaikki vanhat klassikot jotka itsekkin tiesin, ja vain kolme tai neljä ihan uutta (random) kappaletta. Sai siis jorailla koko ajan kun tiesi sanatkin.

***

Okay then.. now straight to the point (which is the MUSE on Saturday!!!). When the tickets came out Jaki and me decided to have them as a celebration for my first year in uni. We also got three friends from Finland to come with us. 

In this post I guess it is better to let the pictures do the talking. I am just going to say that this concert must have been the best one I have ever been. (Which does not say much as it was the second one I have ever been) (But I am guessing it still was a very good one.) They played all the old classics and just three or four new ones. 

I really need to start doing more stuff like this. 

Right...this was the start for the day. * Näin Jaki aloitti päivän.Eka lämppäri.
Some friends up in the sky. * Katkarapu-katsomo

And some friends right where the magic happens. 

Se katsomo joka jännitti loppuun saakka sataako lauantaina rakeita kuten satoi perjantaina.


 And here they go. Started on time unlike Justin Bieber. 
Ja MUSE aloittaa. Aurinko vielä taivaalla.Rocking Obama. 
And Putin.


This tall dude ruins all the pictures. :) But he has quite an open view. Lucky I did not stand right behind him!!

Tämä pitkä kaveri pilaa mun kaikki kuvat. Mutta sen verta on kaikkien yläpuolella et varmaan näkee aika hyvin. Onneks ei ollut mun edessä.


He was singing for me. Right?
Lauloi suoraan mulle. Uskokaa pois.Tossa oli tollanen trapetsitaiteilija joka roikkui hehkulampusta. Kuten näätte.

Have no idea how to translate "trapetsitaiteilija" (meaning the dude that hangs
out from the light ball and makes an performance) so I just don't!