perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ruotsin vahvistus

No onpa aika päässyt vierähtämään ja edellinen postaus onkin kuin muisto vain. Mulla on pitänyt kiirettä, kun ollaan ruotsin vahvistuksen kanssa ... no, hengailtu ja puhuttu paskaa. Eka ilta kun oli täällä ei ees poistuttu kotoa. Tänään sentään kipaistiin edes hiukan kaupungille kiertelemään.

Huomenna luvassa erikoisherkkua ja vien tytskän salibandyä pelaamaan. Olen jo koittanut nostattaa joukkueessa kamalaa huumaa ja odotuksia musta ja mun tutkaparista. Nyt kun sain omat mailatkin pääsiäisenä mukaan (maksoi muuten Finnairilla 40e kun otin toolbagin erikseen) niin ei voi enää laittaa paskojen välineiden syyksi.

Onneksi mua ei enää sido "älä-puhu-pahaa-mailasta" sponssivaatimukset vaan voin jo tässä vaiheessa sanoa, että kun saan vaan aikaiseksi tilaan itselleni vanhan kunnon Fat Pipen. Blast saa siirtyä nurkkaan. Tai voihan olla, etten osaa enää pelatakkaan muulla. On sillä kohellettu niin monta vuotta kuitenkin.

Mut niin.. kuvia kaupunkireissulta. Olkaat hyvät. Kuvat on kaikki N:n ja en ota niistä mitään vastuuta :)

***

Wow.. it has been a while. I've been busy with my swedish power girl visitor this week. We've had some wine and talked a lot. So important stuff like always. Today - at least - we got ourselves out of the house. (Looking quite funky I might add!)

Tomorrow we have a challenge called floor ball. I have told the team that they are up for a rough ride with me and my girl when we get started. Since I got my own sticks from Finland during easter, it is about time I show them what I got and stop blaming the equipment. (O ou..)

But yes.. pictures are taken by N, who - as you can see - has the talent. (Or maybe it is just the model in front of the camera.. who knows??!!)

XXX

PS: My english is not perfect yet, so shut up.Looking like a girl with my curly hair <3

Status kahvit kouraan ja bussiin