tiistai 12. maaliskuuta 2013

Marc Jacobs ja Miran Masala


Moi. Tänään tulee jalkapalloa telkkarista joten Jaakko kavereineen lähtee matsia katsomaan töitten jälkeen. Ostin itselleni viisi (5) munkkia lohdutukseksi. Puolustuksekseni se, että niitä myytiin vain viiden pakkauksissa. Oikeesti. Jos ois myyty yksittäin oisin ostanu vaan kolme!

Tulee mulle loistavaan saumaan niin saan tehtyä koulujuttuja niin paljon kuin vain voin. Kyllä ne pyysi mukaankin, mutta ei pysty. (Eikä halua) (Ruotsalaisten ja Norjalaisten kanssa jalkapallon analysoiminen -niin kivaa kuin varmasti olisikin- ei nyt innosta!!)

Tän päivän ohjelmana mulla on kirjoittaa Marc by Marc Jacobsin (piti muuten tarkistaa et kirjoitin sen oikeen - et varsin hyvällä pohjalla ollaan prkl) kevään mallistosta fashion artikkeli osaksi mun portfoliota.

No ainakin mä tiedän kevään trendit(trendin) kun Jaakko on hihkunut et kaikki on kaupoissa musta-valkoista. Huoh. Jos siitä jutusta tulee huikee niin laitan sen sitten näytille tänne. Älkää odottako liikoja.

Tällä viikolla on deadline, mutta koitan silti tehdä ainakin tälläisiä lyhykäisiä tynkäpostauksia. :) Kuvat on sunnuntailta jolloin tilattiin (taas) intialaista. Mä vihaan sitä Miran Masalaa. Tilaat netissä, ne tuo ruoan alle 20minuutissa (oikeesti!!) ja antaa alennusta jos tilaat netin kautta (Halleluja). Ihan kun koskaan sais oikeeta annosta jos kaksi EI-äidinkielenään englantia puhuvaa ja eri aksentin omaavaa henkilöä keskustelee puhelimitse. Kuljetus ilmainen koska asutaan niin lähellä. Piru.

***

The sun is shining, there is football on TV later and Jaakko is off with his mates. To make the scene perfect I bought five (yes, 5) cupcakes. You know.. comfort eating or what it is called. (And to my defence - If I could have bought them separately I only would have bought three. But they were sold in a box.)

Anyway. It is sad that I have such a huge amount of work to do for my uni portfolio. Today I plan to write a piece about Marc by Marc Jacobs's spring collection. (I had to Google how to write his name so I might have a long night ahead of me whith my knowledge in fashion at this poor state.)

I have a deadline this week, but I promise to try to update (these small ones at least) this week. 
Oh, and the pictures in this post are from Sunday when we ordered in some Indian.... AGAIN. Stupid Miran Masala. They deliver in 20mins from order and give you discount for ordering online. Hate them. What can I say? Indian food just makes me happy!

XXX

PS. My english is not perfect yet, so shut up!


Naan leipä.. nam nam nam

Grillattua juustoa tomaatti/mauste kastikkeessa.