torstai 22. marraskuuta 2012

Viikonloppua odotellen

Olin tänään A:n kanssa illastamassa Le Pain Quotidien nimisessä ihanassa ravintolassa. Noita on A:n mukaan joka puolella Lontoota, mutta on se hiukan erilainen "ketjuravintola" kuin nuo S-ravintolat. (Kaikella rakkaudella tietty) Tosi tunnelmallinen ja ihana paikka. Varmaan menen jossain kohtaa uudelleen käymään.

Taas vaan valitettavasti pääsi käymään sillä tavalla, että ruoka oli jo syöty ja lautaset kerätty kun tajusin kameran pöydällä. Mutta näillä mennään. :)

Päivällä oli koululla Writing-Skills testi. Olin aika itsevarma siinä kohtaa kun piti päätellä kirjoitetaanko nimet ja viikonpäivät isolla (= juu... eiks vaan??) Eli kyllä mun nyt piti ainakin läpi siitä päästä, mutta en nyt uskalla huudella kun kuitenkin tiedostan mun englannin kirjoittamisen taustat. Olen siinä aika kohtalaisen paska. Mutta aina oppii. Luultavasti ainakin jossain kohtaa se alkaa tulla hiukan tutummaksi kuin se nyt on. Nyt itseasiassa hiukan edelleen painin sen kanssa. Googlettelen sanojen kirjoittamista ja sen sellaista. Odotan innolla aikaa kun osaan kirjoittaa esimerkiksi sausages (makkarat) ilman googlettamista. Miettikää nyt. Sehän lausutaan aivan eri tavalla. Miten sitä edes voisi osata kirjoittaa :)

Kiva kun huomenna on jo perjantai. Viikonloppuna tiedossa yhdet synttäribileet ja lenkkeilyä.

A