lauantai 10. marraskuuta 2012

Movemberin täyteistä lauantaita

Nyt kun movember on potkaistu kunnolla käyntiin, niin pitänee taas alkaa tämä iän ikuinen valitus :) Eikai.. kyllä mä Jaakon viiksistä ihan tykkään (nyt vielä toistaiseksi), mutta tiedän että mulla taas alkaa pärähtää kun lapset alkaa katsoa Jaakkoa pelon sekaisin tuntein kun kävelee sitä vastaan kadulla. J saa siitä vaan intoa kun ihmiset tuijottaa sitä. Naiset koittaen piilottaa inhoaan ja miehet salaisen ihailun vallassa. Mutta kaikki tämä siis huipentuu vasta loppukuusta.

Tänään oltiin Fannin ja G:n kanssa katsomassa Jaakon ja O-Wave-o:n (joukkueen nimi.. mielikuvituksellista) peliä. Pojat voitti suvereenisti taas 8-3. G joutui myös turvautumaan jalkapalloon sport-journalismin kurssillaan (samalla siis kuin Fanni), koska joku lentopallojoukkue oli tehnyt sille oharit. Eipä sillä ollut kamalasti vaikeuksia saada haastattelua (malli kun on ammatiltaan). G otti ja marssi (vastajoukkueen) vaihtoaitioon ja kysyi saisiko haastatella jotakuta. Oli melkeen jonoksi saakka halukkaita :) (Enkä nyt tarkoita tätä ihan niin kirjaimellisesti kuin miltä se kuulostaa)

Illalla laitettiin hiukan ruokaa (ja kun sanon laitettiin, tarkoitan luonnollisesti että Jaakko sen laittoi ja minä istuin koneella Twitterillä). Juodaan tässä hiukan viiniä ja katsellaan meidän uutta joulukuusta. Ripustettiin ikkunaan lumihiutaleita ja ostettiin ihan joulukukkanenkin jo. Tiedetään kyllä, että se kuolee jouluun mennessä, mutta ollaan suomessa kuitenkin, joten ei tunneta huonoa omaatuntoa. Saadaan ainakin nauttia siitä nyt muutama viikko (toiveikastako??)


Hyvällä alulla ollaan jo <3