lauantai 24. marraskuuta 2012

Matilda 24v pirskeet

Eilen sattui muutamakin hauska ja mainitsemisen arvoinen asia. Ensinnäkin, varattiin jaakon ja S:n (kummipoitsuni äipän) kanssa meille liput SILVERSTONE HALF MARATHONIIN. Elikkä joulun jälkeen kaksi pontevaa treenauskuukautta ja juoksu tapahtuu maaliskuussa. En malta odottaa: kylmä (joku kolme astetta), tuuli, ja luultavasti sadettakin ja Silverstonen formularata. Ah mitkä juoksuolosuhteet.

Omalta kohdaltani luonnollisesti oma henk.koht ennätys on syntymässä koska kyseessä on eka juoksemani puolimaratooni. S ja Jaakko kuitenkin ovat jo juosseet noita, mutta heilläkin ihan kohtalaiset mahdollisuudet parantaa omia aikojaan jos sää sallii, sillä radalla ei ainakaan alkuoletuksena pitäisi olla montaakaan mäkeä :) Eli sellasta kivaa tiedossa ja treenaaminen mulla ja Jaakolla alkaakin nyt jo toden teolla. Pidetään jouluna kahden viikon läskikuuri suomessa, mutta sen jälkeen on helve**i irti treenaamisen suhteen.

No sitten. Perjantaina illalla suuntasin Matildan syntymäpäivä kekkereihin B@1 ravintolaan. Siellä oli paljon Matildan kavereita ja juhlatunnelma korkealla jo silloin kun pääsin Fannin kanssa paikalle. Ihan tosi hauska ilta olikin.

Kotiin lähtiessä sattuikin sitten illan kummallisin setti. Lähdin metrolla kotia kohti. Kun tulin asemalle (laiturille) oli metro aika täynnä ja ajattelin että on mulla nyt aikaa ennen kuin vika metro menee niin tsekkaan josko seuraava ei olisi niin täynnä et edes istumaan pääsis. Hyppäsin sitten seuraavaan ja luonnollisesti suoraan samaan vaunuun A:n ja hänen poikaystävän B:n kanssa. Ihan vitsin outo sattuma.  Naurettiin ihan sikana kun tajuttiin. Ei se vaan ole oikeesti täällä mahdollista tollai törmätä tuttuihin (joita mulla täällä kuitenkin on toooosi rajallisesti vielä).

No, siinä oli jotain jota tuskin tulee tapahtumaan enää koskaan uudestaan :)

Ilta oli tosi onnistunut kaikin puolin kyllä. Tänään on tiedossa koirahoitoa, koska mun koulukaverin staffi-pentu (en ole kyl ihan varma oliko se kuitenkin hiukan sekarotuinen) tulee meille hoitoon päiväksi. Ollaan aika innoissaan koska saadaan hiukan koira-energiaa kun onkin aika järkyttävä ikävä jo Jekkua ja Bisseä ollut. Jaakonkin mukaan melkeen niin ikävä, että hänen melkeen tekis mieli antaa koirien nukkua meidän huoneessa kun mennään kotiin jouluna. Mutta vain melkeen kuitenkin.

Fanni with her two friends


My cosmo


The lovely Birthday girl <3