tiistai 16. lokakuuta 2012

N:n vikat päivät Lontoossa

Shoppailtua on ainakin tullut nyt sitten olan takaa ja monessa paikassa. Ihan siihen pisteeseen saakka, jossa molemmilla meillä oli jalat rakkuloilla ja ihan puhki. Toisella meistä rahat loppu ja kädet rakoilla paperikassien kantamisesta, toisella vaan rahat loppu mutta ei vaatekasseja (jätän loput päätelmät teille, että kumpi on kumpi). Mut mä vinkkinä et mä en ole se kenellä oli ostoskassit.

Vikana päivänä käveltiin High street Kensingtonin kaupoilla, Hyde Parkkia pitkin Harrodsille ja sieltä vielä metrolla Sheperds bushille hakemaan loput tuliaiset ja jutut. Illalla oli vielä aika ihan suomesta saakka lennätetyn kotiparturimme leikata Jaakon tukka. Kyllä työnantaja varmasti ymmärtää kun me ei voida joka kerta lentää suomeen, kun jaakolla on tukka kuin röllillä, joskus on N:nkin pakko tulla meidän suuntaan. Lopuksi skypetettiin ufomiehen kanssa. Kummallinen kokemus.

Yöllä N sitten lähti kotimatkalle (en juurikaan muista siitä mitään koska olin aika horroksessa, muistan vaan osittaisia pätkiä) Hauska juttu kävi kuitenkin, kun olin käskenyt J:n lähettää N:lle viestin et onko turvallisesti matkassa. Niin säpsähdin hereille jossain kohtaa ja sanoin J:lle, että "eikö se ole vielä vastannut. Onko se nyt kaapattu ja mitä nyt tehdään, heti perään ylös - ulos - hälytys jne .." kesken lauseen N lähettää viestin et kaikki hyvin. Nukahdin kuulemma jo matkalla tyynylle kun asia kerran selvisi. Hahhaa.. Luottakaa muhun vaan yö aikaan kaverit! :DPare ollakkin hyvää, sitä odotettiin puoli tuntia
Parturissa olohuoneessa jossa on kokolattiamatto :)

Väliajalla