sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kiertelyy ja jouluhousut

Viikonlopun aikana tehtiin viimeiset hankinnat, joita tullaan luultavasti meidän kämpille noin sisustusmielessä ostamaan. Olenkin laittanut kuvia hiukan täältä ja ne jotka mun "sisustusmakua" hiukankaan tuntee tietää sen kuin paljon mä vihaan värejä. Siis kaikkia värejä tasapuolisesti. Sisustaminen tässä meidän kämpässä siinä mielessä onkin aika haastavaa, koska kokolattiamatto on sininen, seinät keltaiset ja kalusteet kaikki eriväristä puuta. Ainut oikea lähestymistapa mun mielestä onkin siis sisustaa samalla tavalla. Ostaa värikkäitä ja toisiinsa epäsopivia juttuja, jotka on kotoisia ja mukavia ja unohtaa harmonia. Pakko kuitenkin myöntää, että kotoisa ja lämmin (siis lämminhenkinen) meidän kämppä on, joten on vaan päästävä sen yli, ettei se ehkä koskaan ole sisustuslehtien inspiraatio-asuntona muille. (Kaikesta huolimatta kämppä on täydellinen ja rakastan sitä) --> (SAATTAA olla et olen jo maininnut asiasta).

Mutta kuitenkin. Kierreltiin kaupungilla illalla, nautittiin ihmisvilinästä ja ostettiin muutama tärkee ja tarpeellinen juttu jotka puuttui. Löydettiin Tottenham court roadin läheltä useampi antikvariaatti, joka oli ihanaa ja ostinkin heti ekan kirjan mukaan. Mainitsinkin jo siitä, miten mun tarttee lukea mahd. paljon englanniksi, jotta koulu menis ok. Otin helppolukuisen dekkarin. Ihanaa kun sai ostettua käytetyn. Yli puolet halvempi ja yli puolet egologisempi. (Niinkuin mun lukumäärillä voisi sademetsää pelastaa, mutta ainakin jonkun pienen pensaan tai jonkun).

Alla muutama kuva meidän retkestä kaupungilla. Ens viikonloppuna olenkin jo turistioppaan roolissa <3 hurraaa... Kivaa viikkoa kaikille!

Illan vilskettä
Ja sitten illan tärkeimpiin ostoksiin :)

Olohousut ja olopaita

Kaksi huopaa sohvalle