maanantai 29. lokakuuta 2012

Happy Halloween

Lauantai illalla olin tosiaan hiukan juhlimassa (kauheen korrektisti kuitenkin!) ja katsastamassa hiukan kaupungin Halloween meininkiä. Täällä se vaikuttaa olevan hiukan isompi juttu kuin suomessa. Tai en tiedä, ehkä se vaan tuntuu siltä. (tuleepa viiltävää analyysiä taas).

Kuitenkin. Käytiin tyttöjen (F on mun koulukaveri ja M on hänen paras ystävä) kanssa niiden kantapaikassa, jossa oli pippalot naamiaisteemalla. Tämä mulle selvisi luonnollisesti vasta paria tuntia ennen lähtöä, joten olin tällä kertaa se dorka, joka ei pukeudu naamiaisiin. Toisaalta, laitoin sen verran vanhan silmämeikin, että sain kyllä niin paljon katseita metrossa. Sellaisa "toi on kyllä niin menossa bileisiin" tai "toi on kyllä ihan nätti, mut miks sen pitää pitää noin paljon meikkiä" ja "voi näitä nykyajan nuoria, tuokin on aineissa pommin varmasti" jne.. Jaakon mukaan meikki oli jotain tyyliin munahaukka kohtaa Don't-mess-with-me-naisen. En tiedä oliko se nyt sitten hyvä vai huono.

Ilta oli tosi kiva, baarimikot oli puheutuneet zombi-smurffeiksi ja paikka oli koristeltu tosi hyvin. Panostettu paljon siis. Juoma oli pirun kallista kylläkin. Mutta tosi hauskaa oli :DPrätkähiiren vaimo


Hiiri ja kisu


Tää oli hiukan jo panostanut enemmän kun oli kasvattanut parran ja ajanut sen viiksineen puoliksi pois.