torstai 4. lokakuuta 2012

Days

Koulu on alkanut ihan kivasti. Paljon tuntuvat antavan tehtävää, selvitettävää ja googletettavaa kotiin. Tai sitten se on vaan sitä, kun en ole ollut kunnolla koulussa niin pitkään aikaan. Ihanalta tuntuu kieltämättä kun huomaa koko ajan että enemmän ja enemmän kiinnostaa valittu aihe. Täytyy koittaa alusta saakka hiukan olla mukana ja hoitaa hommansa. Meillä ei ole kokeita tai tenttejä mistään. Vaan ja ainoastaan esseitä, joita palautetaan pitkin lukukautta.

Kuitenkin mitä mun yleistietämykseen tulee, niin hiukan on tainnut jäädä tämä brittien uutisten seuraaminen mulla vajaammalle kun vaikka vertaa jenkkeihin tai muihin. Hiukan nolottaa täällä kun David Cameron on ainut poliitikko jonka tiesin heti nimetä. Oli pakko illalla hiukan googlettaa että millaisia puolueita ja poliitikkoja näillä täällä oikeen onkaan. Ihan kiva se on tietää senkin puolesta että täällä nyt asuu ja oleilee ja kai se on yleissivistystä. Nään jo silmissäni sen perkulan päivän kun menen haastattelemaan jotakuta ja käy ilmi et en tiedä kenestäkään mitään. Se päivä on kyllä nyt ihan ovella.

Noh.. luotan siihen et mun tietämys Spaissareista ja David Beckhamin liikkeistä (eiks seki ole niitä spaissareita kuitenkin) riittää johonkin saakka ja lopun edestä sitten sovellan.

Mitään kummallista ei ole päässyt tapahtumaan. Elämä on kivasti asettunut raiteilleen ja koitetaan pikkuhiljaa hoidella alta pois perus paperijuttuja ja muita pakollisia settejä. Se huono puoli noin jättimäisessä yliopistossa on, että kun haluat päästä jonkun puheille, jonoa on... on! Jonotin tänään melkeen tunnin vain saadakseni vastauksen, että olen väärässä jonossa. Pärähdin ihan. Kerroin (maltillisesti) sedälle, että minut oli tähän ohjattu ja setä on nyt vaan hyvä ja tunnin jonottamisen jälkeen hoitaa hommansa. Sedällä on kuitenkin tietokone samalla tavalla kuin toisellakin sedällä. Toinen setä vaan istuu eri rakennuksessa. Setä pyyteli kovin anteeksi, että mut oli neuvottu väärään paikkaan ja lähetti matkoihinsa. Olisin voinut vaikka itkeä. AAAAAAAA...

No, sain asian hoidettua ja harmikseni on kyllä todettava, että niin monta asiaa vielä hoidettavanakin, että kyllä siihen jonoon eksyy tie taas jossain kohtaa väistämättä. Kuitenkin kaikki kriittinen on nyt hoidettuna, eli muut asiat ovat lähinnä kosmeettisia juttuja. Pankkitili on vielä avaamatta. Ilmoitan sen täällä sitten kun sen saan niin voitte lähettää mulle rahaa aina kun tuntuu, että mun jutuissa ei ole mitään sisältöä (kuten tänään). Lupaan et jos tulee tarpeeks rahaa, niin muutan espanjaan ja alan pitää blogia kulkukissojen ruokinnasta.... nonnih... lapasestahan se taas karkasi. Kuvia pelastukseksi kenties?


Lounasta


Tää on mun uus yltiölemppari!!!

Aurinkoa Lontoossa
Jaakon uudet säärisuojat

Ja tästähän ei pääse eroon