maanantai 17. syyskuuta 2012

Nopee HELLO

Hengailen tällä hetkellä Costa-kahvilassa (vaan koska Starbucksia ei löytyny nopeen 2min etsinnän jälkeen) ja koitan kuluttaa hiukan aikaa. Jaakko on töissä ja mä puolestani nukuin pitkään ja kirjauduin ulos hotellista vasta klo 12. Nyt väännän aamupalaa siis.

Koitin hiukan soitella kaikkiin asunnonvälitys paikkoihin, mut siis kuulkaans kun täällä on niin maan kaunis ilma, jottei viitseisi sisällä oleilla. Nopeesti nyt kuitenkin kahvilaan istumaan ja aamupalaa nassuun sekä hiukan sähköposteja esiin. Koko päivä sitten aikaa lukea kirjaa jossain kaupungilla.

Täällä on niin outoa kävellä kun ei osaa vielä suhtautua siihen että täällä asuu nyt ja ei ole kamala kiire katsomaan nähtävyyksiä ja shoppailemaan. Nyt voi ihan rauhassa katsella ja kävellä ja nauttia ihan siitä Lontoosta sellaisenaan. Niinku haistella et millasta on eikä juosta paikasta toiseen.
Jaakko piti mulle pitkän puhuttelun shoppailusta ennen kuin suostui kaupungille. Kuulemma kaikkien ostospäätöksien yli on nukuttava yksi yö täällä, koska se sanoi ettei sillä ole resursseja pitää mua kurissa jos pääsen yksinään (puhumattakaan siitä jos menen kavereitten kanssa) shoppailemaan kaupungille. Sanoin sille etten mä idiootti ole, mut se vaan sanoi et ei usko. Pyh..

Eilen oli ihana päivä kyllä. Käveltiin Jaakon kanssa koko päivä ympäri Lontoon keskustaa. Ekana aamupala ChalkFarmilla (jossa jaakko on asunu nyt nää kolme viikkoa) ja sitten sinne markkinoille. Ne oli niiiin ihanat ja voin vaan kuvitella millasta siellä on jouluna. ah.. Sitte käveltiin ympyrää lähinnä Picadillyssä ja Leichester squarella. Aina ku tuli jano ni mentiin paintille pubiin.

Kuva lainattu: http://gotsmile.net/12596/drag-queen-makeup --> kuvahaun kaunein Drag tähän mennessä :)


Päivän hauskin tapahtuma oli meidän ekassa pubissa, ihan siellä aukion lähellä. Mentiin sinne ja jaakko meni tiskille ja mä pöytään odottamaan. Katselin sitten siinä ajankulukseni seinillä olevia tauluja ja huomasin et 90 prosenttia niistä käsittelee transvestiitteja. Aloin katsella pubin asiakaskuntaa tarkemmin.. takapöydässä vanha mies, jolla paksu teinipoika sylissään, (tai ainakin ympärillään), meidän viereisessä pöydässä selkeä suuntautumistaan pohtiva ihminen, sellaisen sukupuolettoman näköinen, olisi voinut olla kumpi vaan. Takapöydissä miehiä, eri-ikäisiä, mutta kaikki jotenkin hitusen erikoisen näköisiä... kaikki yksin. Baarimikko niin avoin julki-puppeli kuin voi olla. Musta tosi soma kylläkin, sellaisen Sauli Koskisen ja BB-Ason sekoitus ulkonäöltään. No, musta se oli tosi hauskaa. Nautin kun ihmiset oli niin erilaisia.

No, en sitten maininnut jaakolle sitäkään, että julisteessa seinällä mainittiin, että 35 min päästä alkaa drag-show esitys (joka sunnuntai sama aika ja joku miss..mikä lie nyt olikaan esiintyi). Ajattelin et me keretään juoda paintit rauhassa ja sitte lähtee paikalta. Huomasin kyllä et paikka alkoi täyttyä pikkuhiljaa.

Jaakko toi oluet pöytään ja siinä ihan rauhassa juteltiin sitten niitä näitä. Hän vilkuili kuitenkin ympärilleen koko ajan, (koska tupa alkoi pikkuhiljaa täyttyä ja muutama pubiin tulija oli enemmän tai vähemmän sonnustautunut... noh.. niin kuin voi kuvitella innokkaan fanin sonnustautuvan drag-show keikalle, sanotaan vaikka niin). J sanoi mulle, että onko susta jotain outoa täällä? Sanoin vaan että taidetaan olla hiukan kanta-asiakaskunnan ulkopuolella. Jaakko nyökytteli ja oli samaa mieltä.

No, kun tuoppi oli melkeen tyhjä (enää yhden huikan päässä) astelee sisään jättimäinen (noin kaksimetrinen) transu, punaisessa tutussa ja korkokengissä. Jaakko katsoo ovelle ja sanoo mulle "siinä tuli meidän singnaali lähteä helv"#ttiin täältä" katsoin ovelle ja tajusin siis miksi. No, Jaakko huikkasi munkin kaljan nopeasti huiviin ja melkeen juoksi ulos ovesta. Kyllä mulla oli hauskaa. Jaakko sanoi et oli pelästynyt et jos jäädään, niin se ottaa hänet jotenkin silmätikukseen (koska kyllä, niin huomattavasti me kaksi erotuttiin sieltä joukosta) se pelkäsi et olisi joutunut puhumaan jotain tragin kanssa tai muuta, mies-nainen oli kuulemma jo silmäillyt häntä "sillä silmällä". (Mun arvio on, et jaakolla on se mallihommakin noussut päähän ja on nyt niin mallia mallia). Ei keretty edes vessassa käydä.

Mainittakoon nyt vielä erikseen niille jotka ei meitä jo valmiiksi tunne, ettei meillä kummallakaan ole minkään sortin kammoja tai ennakko käsityksiä. Ehdottomasti ei minkäänlaisia! Ihmiset ihan ihmisinä ja omina itseinään!! Jaakko raukka vaan hiukan pelästyi tilanteen saamaan äkillistä käännettä. Oli vaan niin törkeen hauska ja eriskummallinen setti, et oli pakko kirjoittaa. Hiukan tavallaan harmittaa, koska olen nähnyt sen Linnateatterin drag-shown ja miss Divetin kaksi kertaa ja aina se on musta tosi hauskaa ollut.

** Laitan kuvia jossain kohtaa parin päivän sisään. Nyt tähän hätään ne ei onnistunut. Kivaa viikkoa sinne kaikille!