sunnuntai 5. elokuuta 2012

Loma-shotteja

Joo joo, koitan nyt saada ton oma-sanan joka ikiseen otsikkoon ihan sen takia et loma on loppunut :( buhuuuu.. paluu arkeen mutta onneksi vaan kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen olen työtön toistaiseksi. Eka kerta sitäkin. Hih.. APUAA!!!

Alla tässä on kuva siskon tekemästä ihanasta kihlajaiskakku kokoelmasta (no worry - no worry, ei ole meidän kummankaan, vaan meni sen kavereille) oli musta vaan niin huikeet taas et piti näyttää täälläki!


Sitte alla kaksi kuvaa mun ja Jaakon pääkaupunki seikkailusta. Kyllä mulla oli kamera mukana, mutta akku oli päässyt loppumaan ja tosiaan ei ole vielä löytynyt. Ihana päivä olikin. Tai no mun mielestä ainakin oli tosi hauskaa. Mä vein Jaakon Mulberryn, LV:n ja Longjumpin liikkeisiin katsomaan laukkuja ja hipelöimään kaikkia tavaroita. Olen valinnut jo minkä laukun ostan sitten kun Jaakko rikastuu (huomatkaa etten ole missään vaiheessa olettanutkaan itse rikastuvani). Kierreltiin siis kuitenkin kaupungilla, kahviteltiin ja höpöteltiin. Kivaa oli.Alla nyt sitten kuvia meidän asuinolosuhteista kun lupasin. Ollaan oikeesti laitettu huone tosi nätiksi, mutta nyt se on aivan täynnä kamaa joka etsii vielä paikkojaan. Mutta laitan sitten kuvaa kun se on oikeesti vähemmän mustalais leirin näköinen