sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

RuisRääkki

Aika raskas vkoloppu takana. Perjantaina aloitettiin isolla porukalla ystäväpariskunnan nätissä uudessa keittiössä ja saunottiin ja pidettiin hauskaa mm. aliasta pelaten yömyöhään saakka. Tuli kuultua niin erikoisia lähestymistapoja sanojen selittämisessä, etten ole koskaan ennen kuullut. Mm. Jae ja inflaatio ovat sanoja, joille joku voisi kuvitella helpot selitykset, mutta ei tänä viikonloppuna :)

Lauantaina aamulla valmistettiin ihana brunssi jonka nauttimisen jälkeen siirryttiin itse rokkimestoille. Koko päivä rokkailtiin ja en ole kyllä ainoankaan rokki vkolopun aikana nähnyt kertaakaan niin monia bändejä keikkoineen kuin nyt näin. Chisu, PMMP, Paleface, Gardigans, Mike Monroe ja GG-karavaani, jonka keikka oli muuten ihan huikea. Täydellinen festarisetti ja mahtava meno päällä. Illan kruunasi vielä Nightwish. Eva-biisiä odotin loppuun saakka, mutta jäi kuulematta, vaikka muita hyviä biisejä soittivatkin. Pakko myöntää kyllä että viimeiseltä keikalta meni puoli tuntia siihen kun etsin eksynyttä Eliissabethh parkaa, joka ei osannut kuunnella aivan selviä ohjeita ja ei löytänyt minua :)
Oikea ja vasen.. pyh.. muut ohjeet kun täsmää niin olisi pitänyt löytyä kohteeseen.

Sunnuntaina nukuttiin piiiitkään ja noustiin Jaakon kanssa suoraan aamupalapöytään. Täydellinen aloitus krapulapäivälle. Alla pari kuvaa vkolopusta!

Perjantaina pöydät notkui ruokaa

Tässä valmistuu lauantain brunssi
Joku aina syö lastista