keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Perus taaplaamista

Eilen käytiin kampaajalla, koska Jaakon kuontalo hiukan rehotti. Vakiokampaaja.. tai no, Jaakolle se on kai vakioparturi, on yks parhaita kavereita ja aina menee joku tunti ku ei saada juoruamista loppumaan. Loistavaa laatuaikaa ja työaikaa.. kuin kätevää voi olla??

Illalla käytiin Jaakon veljellä kääntymässä jätskillä ja moikkaamassa lomalaisia. Lopuksi vielä Ikean kautta himaan. Ihmettelette varmaan miksi oltiin Ikeassa täällä, vaikka muutetaan Lontooseen.. tai en mä tie ihmettelettekö te sellasta noin ylipäätään, voihan se olla et te luotatte vaan mun arvostelukykyyn ja ajattelette et mulla on varmaan siinä joku idea. Mut siis kuitenkin, olihan mulla idea siinä :) Hankkisin lipaston joka menee mun porukoille. Siinä saan sitte säilyttää jotain vaatteita, kenkiä ja ylipäänsä juttuja Lontoo aikana. Sellasia ku en halua heittää pois. No tajusitte varmaan pointin jo kauan sitten.

Halusin vaan jakaa tän huiman Ikea kokemuksen kahdesta syystä. 1) Mä ja Jaakko ei riidelty kertaakaan koko Ikea kierroksen aikana. That´s a first. 2) Mua alkaa jo hiukan jännätä muutto ja kaikki sellanen. On alettu hiukan himassa pakkailla, ni nyt tuntuu et alkaa tapahtua toden teolla. Wuhuu!!
Kui monelle tarjoillaan kahvin lisäksi SUKLAATA parturissa??
(N on nyt ihan kusessa ku mä huutelen blogissa ni kohta se joutuu tarjoamaan kaikille suklaata kampaajalla) (hiihhiih.. sorppa!)