keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Näkyykö??!!

Tänään töitten jälkeen käytiin J:n kanssa ihan piilolinssikouluttautumassa. Kerroin jo aikaisemmin että ostettiin siis uudet lasit ja aurinkolasit,mutta tosiaan eipä tässä vielä kaikki. Koska olen kyllästynyt siihen, että lenkillä osoittaessani söpöä koiraa tai jotain muuta vastaavaa, kaveri ei nää mitään, niin päätin, että asiaan on tultava muutos. Näinpä J on nyt onnellinen piilolinssien omistaja, samoin kuin minä. Uups..

En tiedä miten siinä sitten kävi niin että itsellenikin otin värilliset linssit (koska en edes laseja tarvitse), mutta niin vaan parit "aqua-blue-bla-bal"-linssejä vaihtoi omistajaa. Näytin J:n mielestä avatarilta ne päässä. Oli aika hauskaa vaihtelua omaan ulkonäköön, vaikka kukaan tuttu ei tuntunut huomaavan muutosta kun törmättiin kaveriin Blankon terassilla. Pyh ja pah sanon vaan..
Istuttiin illemmalla vielä Fontanassa kahvilla, jossa ei puhuttu paljon mitään, istuttiin vaan ja katseltiin ulos. (Kun kerran näki, vaikka ei ollut laseja päässä.. ) Olihan se aika herkkää, tuijoteltiin vaan toisiamme silmiin ;)

Illan viimeinen ohjelmanumero onkin sitten se kun koitetaan saada noi piilarit ulos mun päästä. J:llä se menee ihan ok, ja "silmä-tohtori" antoikin sille hyvät arvosanat silmien sörkkimisestä, mutta mun kohdalla homma olikin hiukan hankalampi. (Kuten arvata saattaa) Jos ei olis ollu tuttu "silmä-tohtori" niin tuskin olis sillä hermoa riittäny mun kanssa. Mut nää on näitä.. illalla nähdään mitä tapahtuu :)

Kesä kesä kesä


En odota lainkaan innolla sitä päivää ku mulle ilmoitetaan et lasit päähän mars..
Näin hyvin ne mulle sopii.Tässä mulla on nyt toisessa silmässä linssi ja toisessa ei. Valo on hiukan huono ni eroa ei oikeen nää. Mutta ehdottomasti en ole aineissa vaikka siltä vaikuttaisi :)

Siis hyvää päivää.. ihan ku mun toinen silmä olis tuplasti isompi. 

J:n koulutus alkaa Tässä jo hiukan näkyy eroa normaaliin. (Ne jotka ei muista ni mulla on siis normaalisti vihreät/harmaat silmät)

Tarttee näköjään oikeenlaisen valon ne "avatar-silmät",
koska mun mielestä ne vaan edelleen näyttää tässäkin vihreiltä.