lauantai 19. toukokuuta 2012

Koirille kesä-look

Lauantaina oltiin melkeen koko päivä Kaarinassa. Itse kävin hiukan aamusta pelaamassa futista parkilla. Taisin jopa saada pikkuisen aurinkoakin.

Aloitettiin päivä ruokaillen ja katsottiin jääkiekkoa. Lopetettiin se kuitenkin 1-4 tilanteessa kun katsottiin ettei suomen pojilla ole enää paljon annettavaa. Okei, myönnetään, ei olla parhaita mahdollisia kannattajia kun ei loppuun asti jaksettu tsempata. Mutta niinhän siinä sitten lopputuloksessakin näkyi, ettei paljon ollut enää siinä pelissä katsottavaakaan. Ellei tietty halua nähdä hienoja vastustajan maaleja.

Loppuilta vietettiin siis pihalla ja laitettiin Bisse hiukan kesäkuntoon. Ajateltiin laittaa molemmat, mutta yhdessäkin koirassa kului niin sairaan kauan ettei olisi jaksanut ja aurinkokin alkoi jo laskea. Ihan hupaisaa jälkeä saatiin aikaan. Kerää koirat (kun jekkukin on huomenna saatu kesäkuntoon) taas katseita puistossa.
Bissen "kampauksen" innoittajana oli hyeena. Jekulla haetaan ilmeisesti hiukan tälläistä Pegasos-tyylistä lähestymistapaa.

Ajateltiin et kaikki mahdollinen kannatus tarvitaan. Ilmeisesti olis tarvittu enemmänkin.

Joitain ei jääkiekko paljon kiinnostanut :)

Miesten annos

Naisten annos

Tässä ollaan ihan alkutaipaleella. Koko setti kesti noin 2 tuntia.Jekku odottaa paniikissa omaa vuoroaan. Vielä tuolloin ei tiennyt ettei jekkua  pulita seuraavana. Pakko pistää kiinni, ettei se juokse karkuun sen jälkeen kun näki miten Bisselle kävi :)Aika ajoin Bisse melkeen nukkuikin


Jekku alkoi nauttia kunnolla auringosta kun kuuli ettei tänään joudu veitsen alle.
Pikku taukoa. Viimeistelyä vailla 


Hiukan ottaa tosta ton koiran leveydestä pois kun karvat lähtee.. hahhaa..

Alkuun hiukan nolotti. Mutta kesäkuumalla Bisse kyllä kiittää. Katsokaa harjaa :)
Tossa näkyy toi hyeena-harja ja kauluri hyvin :)