perjantai 25. toukokuuta 2012

Har du dina fiskekort i kraft?

Ystävät ja toverit, hyvät lukijat. Tänään tapahtui jotain, jota en koskaan odottanut käyvän omalle kohdalleni. Jotain, jota en häpeä, vaan josta uskon saavani voimaa jatkossa. Kävin tekemässä passin uusinta hakemuksen... PARAISILLA. Kyllä, passiini tulee noin viikon käsittelyn jälkeen tulemaan maininta pienestä maakunta-matkastani. Iloinen matkaseuralaiseni isukki, oli asiasta vähintään yhtä hämmentynyt kuin minä. Sama tulee nimittäin tapahtumaan hänen ajokortilleen.

Kaikille tiedoksi siis, että Kaarinan poliisilaitos on kiinni (lupa-asioissa) syyskuuhun saakka. Turun poliisiasemalla on puolentoista tunnin jono ja Loimaa on hevon %&&;ssä. Näinpä päädyimme niinkin eksoottiseen valintaan kuin Parainen. Ne, joille paikkakunta ei ole entuudestaan tuttu, voivat googlata sen. Nähtävyyksinä mm lossi.. ja.. no, lossi on aika hieno ainakin.

No mutta siis, työpäivän jälkeen oli hieman isä-tytär aikaa kun isi kiikutti mut hoitamaan muutamia asioita. Käytiin sen jälkeen kahvilla paraisten keskustassa (?? kenties) ja vielä jätskille porukoille, jonne J sitten otti spurtti-lenkin. Ihana ilma ja olisi kiva lähteä jokilaivoille, mutta taitaa tämä tyttö vaan tyytyä makaamaan sohvalla. Huomenna uusi yritys :)Näköjään mulla on nykyään joka toisessa postauksessa pulla suussa :)Tässä on nyt tämä toinen karva-apina. Hän on siis tämän kesän leijona-kuningas. Puistossa oli kuulemma heille ihan avoimesti naurettu. Aika julmia on ihmiset nykyään.


Leijonan loikka, ja taustalla äipän uusi kasvihuone.Ihailkaa vanhaa talonseinää vielä viimeistä kertaa. Pian se on bye bye


Tää oli ihan hauska. 

Taloremppa edistyy
Ikkuna... uuuu


Lemmikkejä on pihalla paljon..  :)
PS. Ne, jotka kokee osaavansa kirjoittaa tuon Paraisille menevän tien varressa olevan kyltin tekstin oikea-oppisesti voi painua paraisille. :)